Vacature: Young Professional

Ben jij net afgestudeerd en wil jij je inzetten voor de maatschappelijke opgave? Heb jij daarnaast gevoel voor financiële en/of juridische zaken en hou je ervan om procesmatig aan de slag. Dan zoeken wij jou als OrangeX Young Professional!

 

Hoe werkt het?

Subsidieprofessional of fondsenverwerver… dat is een vak apart!  Er is geen opleiding die jonge mensen klaarstoomt voor deze niche in de arbeidsmarkt. Je leert door het in de praktijk te doen!

 

Als Young Professional van OrangeX krijg je een competentiegerichte opleiding on the job. Het programma bestaat uit 3 verschillende pijlers:

1)    Al doende leer je het meeste:

Vanaf dag één ga jij aanslag bij een door ons geworven opdracht. Je krijgt begeleiding van een ervaren subsidie- en/of fondsenwervingsprofessional, die je alle kneepjes van het vak leert. Zodat je wordt uitgedaagd om zo snel mogelijk zelfstandig te kunnen werken.

2)    Opleidingsprogramma:

Als young professional volg je in 24 dagdelen een opleidingsprogramma waarbij je les krijgt van de beste experts uit het vakgebied. Het programma bestaat uit modules op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kennisontwikkeling en vakinhoudelijke vaardigheden.

3)    Persoonlijk ontwikkelingsplan (POP):

Samen met jouw coach wordt er in kaart gebracht welke kerncompetenties cruciaal zijn voor jouw opdracht. Tijdens je opdracht wordt er nadruk gelegd op jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij aan het eind van het programma jezelf een volwaardige professional kan noemen!

 

Spreekt dit je aan? We zijn opzoek naar talenten die aan de volgende criteria voldoen:

·       Maatschappelijk betrokken

·       Sociaal en communicatief sterk

·       Ondernemend en proactief

·       Enthousiast en flexibel

·       Zelfstandig en besluitvaardig

·       In staat zijn om binnen- en buitenwereld met elkaar te verbinden

·       Gevoel voor de financiële en juridische zaken

·       Procesmatige werkwijze

 

Meld je dan nu aan voor het OrangeX Young Professional programma via onderstaand mail adres suzanne.meijerink@orangex.nl!

 

Deel dit bericht

Uncategorized

Raamovereenkomst met RVO van start!

Met ingang van 6 februari gaat de raamovereenkomst Inhuur specialisten op het gebied van Energie, Duurzaamheid en Innovatie (EDI) van start.OrangeX is een van de