OrangeX is dé schakel tussen organisaties die subsidies verstrekken en professionals die precies weten hoe dat werkt.

OrangeX is dé schakel tussen organisaties die subsidies verstrekken en professionals die precies weten hoe dat werkt: het opzetten, managen en uitvoeren van een subsidieprogramma. We springen bij, nemen het subsidietraject deels uit handen of voeren het subsidieprogramma helemaal voor u uit. Of u nu zoekt naar een vaste oplossing (W&S) of een tijdelijke (Interim), wij bieden de juiste professionals op het juiste moment.


Inzetbaar in de hele subsidieketen

We zijn inzetbaar in de héle subsidieketen. Van het opzetten van programma’s – zitten ze inhoudelijk, financieel en juridisch gezien goed in elkaar? Tot het uitvoeren van effectstudies – levert de subsidie voldoende op? En alles ertussenin.

 

Mensen van de inhoud

De subsidie-experts van OrangeX weten niet alleen alles van subsidies – ze weten ook heel goed wat er in uw branche speelt. Ze weten dus waarover ze praten, en waar u het over heeft. Die combinatie van subsidie-expertise en vakinhoudelijke kennis resulteert in een soepele en succesvolle samenwerking.

 

Wat doen wij?

Bijzondere producten, innovatieve technologieën, krachtige samenwerkingsverbanden; mede dankzij subsidies komen de mooiste dingen tot stand. Daar dragen we graag aan bij. Door de beste subsidie-experts aan te trekken en zo flexibiliteit, kwaliteit en continuïteit te bieden bij subsidieverstrekkende organisaties die om mankracht én kennis verlegen zitten.

 • Interim subsidieprofessionals

  Wij zijn er als u snel moet schakelen en liever geen extra personeel aanneemt. Of wanneer een organisatie extra kennis en ervaring kan gebruiken. We springen bij, ondersteunen het subsidietraject en nemen u werkt uit handen of voeren het subsidieprogramma helemaal voor u uit. Zo brengen we kwaliteit en continuïteit in uw organisatie op het moment dat het ertoe doet. We doen wat nodig is om de subsidieverstrekking tot een succes te maken.
 • Advies en Programmamanagement

  Onze subsidie-experts hebben verstand van het vak. Ze weten wat het is om een subsidieprogramma van a tot z op te zetten en uit te voeren. Kennen elk aspect van subsidies, stimuleringsregelingen en fondsen. En hebben de inhoudelijke achtergrond om effectieve programma’s te ontwikkelen die aansluiten bij de doelstellingen van uw organisatie.
 • Werving en Selectie van schaars toptalent

  Ook als u uw organisatie blijvend wilt versterken met nieuw toptalent bieden wij u een groot specialistisch netwerk met vaak zeer specifieke, vakinhoudelijke experts. Hierdoor zijn we in staat om snel voor u te kunnen schakelen en zelfs kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures aan te bieden. Dit doen we zowel door middel van headhunting als via traditionele werving-en-selectieprocedures. Een zogenoemde deta-vast constructie om uw organisatie duurzaam te versterken, behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Meten van resultaat

  Wij zijn inzetbaar in de héle keten. Van het opzetten van een programma – zit het inhoudelijk, financieel en juridisch gezien goed in elkaar? Tot het uitvoeren van effectstudies – levert de subsidie voldoende op? En alles er tussen in. We werken nauw samen met de verschillende bedrijfsonderdelen van subsidieverstrekkers, project en consortium partners en externe adviseurs; eigenlijk iedereen die betrokken is bij het gehele subsidietraject.