Onze diensten

 

Als u snel en/of direct moet schakelen, waarbij u liever geen extra personeel aanneemt. Of als er behoefte is aan extra kennis en ervaring. We springen bij met innovatie, duurzaamheid en subsidieprofessionals. Interim professionals die u ondersteunen en werk uit handen nemen. Of het programma of project van A tot Z voor u coördineren. Hierbij brengen we kwaliteit en continuïteit in uw organisatie op het moment dat het er toe doet.

 

Professionals die op uw locatie exclusief voor u werken. We kunnen uw interne programmadesk ondersteunen en deels of volledig bemannen – of een geheel nieuwe desk opzetten. Deze experts inventariseren de innovatie en duurzaamheidskansen van uw organisatie op samenwerking- en subsidiemogelijkheden.  Ze verzorgen communicatie en aanvragen én zorgen dat (gesubsidieerde) projecten helemaal volgens het boekje verlopen. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie innovatie en duurzaamheid ook echt gaat realiseren en in de volle breedte optimaal gebruikmaakt van de beschikbare subsidies. Compliant; dus zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

 

Zoekt u Young Professionals met hart voor de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd? Wij hebben ze in huis, een nieuwe generatie werknemers. Talentvolle, jonge professionals op het gebied van duurzaamheid, innovatie en subsidies, die door de beste experts in het vakgebied zijn opgeleid. Onze talenten worden daarnaast door ervaren adviseurs on the job begeleid tot zelfstandige professionals met impact op uw organisatie. Zo houdt u aansluiting met actuele kennis en de nieuwst ontwikkelingen. Én u blijft als werkgever aantrekkelijk voor de jongste generatie professionals op gebied van Duurzaamheid, Innovatie en Subsidiemanagement.

 

Ook als u uw organisatie blijvend wilt versterken met nieuw toptalent bieden wij u een groot specialistisch netwerk met vaak zeer specifieke, vakinhoudelijke experts. Hierdoor zijn we in staat om snel voor u te kunnen schakelen en zelfs kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures aan te bieden. Dit doen we zowel door middel van headhunting, als via traditionele werving-en-selectieprocedures. Een zogenoemde deta-vast constructie, waarbij uw na verloop van tijd een OrangeX professional overneemt om uw organisatie duurzaam te versterken, behoort ook tot de mogelijkheden.