Duurzaamheid, innovatie- en subsidiemanagement

De 21e eeuw wordt wel de “groene eeuw” genoemd. De industriële revolutie van de 20e eeuw heeft voor enorme economische vooruitgang gezorgd, maar tegelijk ook voor een ecologische achteruitgang. De VN heeft daarom duurzame ontwikkelingsdoelen opgesteld (SDG’s). Deze doelstellingen zijn een to-do lijst voor organisaties en haar mensen. Succesvolle realisatie vereist nieuwe partnerschappen tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven.

 

‘SDG 17’ als uitgangspunt
OrangeX neemt SDG 17 als uitgangspunt en werkt met gespecialiseerde interim-professionals aan het realiseren van projecten op het snijvlak van overheden, bedrijven en kennisinstellingen.

 

We faciliteren organisaties bij hun realisatie van de maatschappelijke opgaven van deze tijd.  Hierbij focussen we ons op Duurzaamheid en Innovatie en het Programmamanagement en de Subsidieverstrekking die daarbij komen kijken. We doen dat met een netwerk aan medewerkers en professionals met specifieke kennis. Specialisten die daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken om de daad bij het woord te voegen.

 

OrangeX heeft de kennis, de kunde en de ‘handen’ in huis. Zo faciliteren wij vooruitgang!

 

Check onze diensten.