Onze diensten

Interim professionals

Heb je behoefte aan specifieke kennis of extra capaciteit? Onze professionals zijn snel beschikbaar en helpen je het gewenste resultaat te behalen. Of het nu gaat om een kennisintensief project of het wegwerken van achterstanden. Met hun ervaring op het terrein van subsidieverstrekking, duurzaamheid en innovatie tillen zij jouw organisatie naar een hoger niveau.

Programmadesk

Professionals die op locatie exclusief voor jouw organisatie werken. Wij kunnen je interne programmadesk ondersteunen en deels of volledig bemannen – of een geheel nieuwe desk opzetten. Deze experts inventariseren de innovatie en duurzaamheidskansen van de organisatie op samenwerking- en subsidiemogelijkheden. Ze verzorgen communicatie en aanvragen én zorgen dat (gesubsidieerde) projecten helemaal volgens het boekje verlopen. Zo zorgen we ervoor dat je organisatie innovatie en duurzaamheid ook echt gaat realiseren en in de volle breedte optimaal gebruikmaakt van de beschikbare subsidies. Compliant; dus zonder dat je voor verrassingen komt te staan.

Werving & Selectie

Ook als je je organisatie blijvend wilt versterken met nieuw toptalent bieden wij een groot specialistisch netwerk met vaak zeer specifieke, vakinhoudelijke experts. Hierdoor zijn we in staat om snel te kunnen schakelen en zelfs kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures aan te bieden. Dit doen we zowel door middel van headhunting, als via traditionele werving-en-selectieprocedures. Een zogenoemde deta-vast constructie, waarbij je na verloop van tijd een OrangeX professional overneemt om de organisatie duurzaam te versterken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Young Professionals

Op zoek naar Young Professionals met hart voor de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd? Wij hebben ze in huis, een nieuwe generatie werknemers. Talentvolle, jonge professionals op het gebied van duurzaamheid, innovatie en subsidies, die door de beste experts in het vakgebied zijn opgeleid. Onze talenten worden daarnaast door ervaren adviseurs on the job begeleid tot zelfstandige professionals met impact op jouw organisatie. Zo houdt je aansluiting met actuele kennis en de nieuwst ontwikkelingen. Én je blijft als werkgever aantrekkelijk voor de jongste generatie professionals op gebied van Duurzaamheid, Innovatie en Subsidiemanagement.