Koen Biemans

E-mail
koen.biemans@orangex.nl

Telefoonnummer
06 15 135 835

Met OrangeX wil ik innovatie en vernieuwing mede mogelijk maken. Wij faciliteren vooruitgang door subsidievertrekkers en fondsen te voorzien van de beste professionals en het meest deskundige advies.  Het is mijn rol deze organisatie mee uit te bouwen tot de toonaangevende partner binnen dit specifieke vakgebied.

Afgelopen jaren heb ik als account- en salesmanager organisaties in het publieke domein mogen bedienen. De gezamenlijke passie voor maatschappelijk revelante vraagstukken en de impact die mensen en organisaties kunnen hebben op de wereld waar ze zelf een onderdeel van uitmaken, heeft mij altijd geboeid.

Ik geloof in de professionele kwaliteiten van mensen en servicegerichte relaties met mijn opdrachtgevers. Het is mijn kracht snel een volwaardige gesprekspartner te zijn en een doelgerichte verbinding te leggen tussen de behoefte van organisaties enerzijds en het talent van hoogwaardige professionals anderzijds. Dat doe ik op een oprechte, betrokken, professionele manier.

In mijn privéleven is de levensgenieter in mij nooit heel ver weg. Ik hou van mijn gezin, gezellig tafelen, een goed gesprek en een mooi glas whisky. Gelukkig hou ik ook heel erg van wielrennen door het prachtige Rijk van Nijmegen. Zo houdt de competitieve fietser in mij, de Bourgondiër een beetje toom.