Contact

 • Koen Biemans

  Met OrangeX wil ik innovatie en vernieuwing mede mogelijk maken. Wij faciliteren vooruitgang door subsidievertrekkers en fondsen te voorzien van de beste professionals en het meest deskundige advies.  Het is mijn rol deze organisatie mee uit te bouwen tot de toonaangevende partner binnen dit specifieke vakgebied.

  Afgelopen jaren heb ik als account- en salesmanager organisaties in het publieke domein mogen bedienen. De gezamenlijke passie voor maatschappelijk revelante vraagstukken en de impact die mensen en organisaties kunnen hebben op de wereld waar ze zelf een onderdeel van uitmaken, heeft mij altijd geboeid.

  Ik geloof in de professionele kwaliteiten van mensen en servicegerichte relaties met mijn opdrachtgevers. Het is mijn kracht snel een volwaardige gesprekspartner te zijn en een doelgerichte verbinding te leggen tussen de behoefte van organisaties enerzijds en het talent van hoogwaardige professionals anderzijds. Dat doe ik op een oprechte, betrokken, professionele manier.

   

  In mijn privéleven is de levensgenieter in mij nooit heel ver weg. Ik hou van mijn gezin, gezellig tafelen, een goed gesprek en een mooi glas whisky. Gelukkig hou ik ook heel erg van wielrennen door het prachtige Rijk van Nijmegen. Zo houdt de competitieve fietser in mij, de Bourgondiër een beetje toom.

   

 • Suzanne Meijerink

  Als dochter uit een ondernemersgezin zit servicegerichtheid in mijn dna. Ik maak graag verbinding met mensen en organisaties. Bij OrangeX komen deze, voor mij belangrijke elementen, bij elkaar.
  Na het afronden van mijn opleiding heb ik bij diverse bedrijven in verschillende functies mogen en kunnen werken.

  Bij zowel grootte, kleine, profit en nonprofit organisaties. Mijn werk doe ik met gedrevenheid, enthousiasme en behoud van authenticiteit. Door mijn hands-on mentaliteit en het verder kijken dan de spreekwoordelijke neus zie ik elk project als een uitdaging.

  De relatie staat bij mij centraal. Ik voel goed aan hoe onze producten en diensten u kunnen helpen. Daarbij zet ik graag net dat stapje extra. Verrassen = verwachting +1.

  Privé geniet ik van het leven met familie en vrienden. Hou van sport en trek, als ik en de rust kan vinden, graag de natuur in met mijn fotocamera.

 • Sjoerd van der Linden

  Sinds begin 2019 werk ik als recruiter bij OrangeX. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik een passie ontwikkeld voor het maken van analyses op het gebied van: Recruitment, Strategie en organisatieontwikkeling, Marketing en Procesverbetering.

  Ik wil graag door middel van persoonlijke benadering en toegankelijkheid een optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever creëren.

  Met deze match draag ik zo mijn steentje bij aan de maatschappelijke opgave van onze opdrachtgevers.

  In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op festivals of concerten. Samen met mijn vrienden en heb ik grote interesse voor allerlei soorten sport zoals voetbal, (tafel)tennis en waterpolo.

 • Bernd Hendriksen

  Ruim 20 jaar heb ik overheden en bedrijven in binnen en buitenland geadviseerd hoe ze kunnen verduurzamen. Duurzaamheid en business gingen daarbij hand in hand. De ambities zijn dus geformuleerd, de plannen zijn opgesteld. Met OrangeX gaan we deze ook daadwerkelijk uitvoeren. Ik deel graag mijn netwerk en kennis van duurzaamheid met onze medewerkers en klanten.

  Ik zie de kansen en zorg ervoor dat organisaties en de mensen werken aan duurzaamheid. Daarbij maak ik graag gebruik van enerzijds nieuwe technologie en anderzijds bewezen concepten.

  Bernd is ondernemer en (mede)eigenaar van bedrijven die in de dagelijkse praktijk bijdragen aan verduurzaming. Daarnaast is hij één dag in de week verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, daar geeft hij onder andere de vakken Consulting Methods en Corporate Social Responsibility. Hij is verder bestuurder van AquaNovio en The Recycling Island Foundation. Je kunt Bernd alles vragen over de Bosporus, de Stelvio en Silicon Valey.

 • Bart Hermsen

  Bart zijn carrière in recruitment begon in 1991 toen hij het bedrijf Lech Engineering oprichtte. Nadat hij zijn bedrijf verkocht, werd hij na een interne recruitmentopleiding in London, Directeur Duitsland voor Glotel PLC. Een beursgenoteerde onderneming die gespecialiseerd is in de recruitment en detachering van IT

  en technische specialisten.

  Sinds 2006 is Bart gespecialiseerd in het werven van subsidiespecialisten en consultants. Dit doet hij exclusief voor Orange X. Daarnaast is Bart lid van de Mentoring Pool voor de Radboud Universiteit-Alumni en partner in Gelderland Valoriseert.

 • Ivo van Zuidam

  De beste oplossing realiseren voor uw projectmatige innovatie- en  subsidiemanagement vraagstukken, dat is waar ik me met OrangeX hard voor maak. Gedegen en gericht op lange termijn samenwerking. Met passie voor techniek, verduurzaming en zingeving enerzijds en een ruime ervaring in de professionele zakelijke dienstverlening anderzijds.

  OrangeX maakt een zeer sterke groei door. Ik zet mijn ruime ervaring als ondernemer en consultant in om deze groei in goede banen te leiden. Dicht bij u als opdrachtgever en dicht bij onze professionals. Door nadruk te leggen op hoogwaardige expertise en een flexibele service gerichte benadering. Wij faciliteren uw vooruitgang!

   

  Naast een harde werker ben ik privé een echte familieman (getrouwd, 3 zoontjes). Een gezonde geest hoort in een gezond lichaam dus ben ik sportief (hockey, zwemmen, golf, skiën, krachttraining). En ik houd van de waardevolle dingen in het leven: de natuur,  mezelf verrijken door te lezen, koken en uitjes met vrienden.

 • Gerrit Jan Veldhuizen

  Gerrit Jan is verantwoordelijk voor de gang van zaken omtrent het debiteurenbeheer bij OrangeX. Hij heeft graag persoonlijk contact met de debiteuren. Een factuur komt snel bij de verkeerde afdeling terecht. Het niet betalen daarvan is dan ook een logisch gevolg. Het is dan altijd een uitdaging om samen tot een oplossing te komen!

  Als Gerrit Jan niet aan het werk is kun je hem vinden op de golfbaan of geniet hij samen met zijn partner in Bella Italia of van een stedentrip.

 • Ben jij onze nieuwe collega?

  Wij zijn een jong en ondernemende organisatie. Die doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Open en transparant, leggen makkelijk verbinding en leren graag van elkaar. Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Beschrijf je talent en drijfveren, samen met je CV kun je dit mailen naar Suzanne Meijerink – Suzanne.Meijerink@orangex.nl

   

 •  

  OrangeX Amsterdam
  Burg. Stramanweg 101
  1101 AA Amsterdam
  +31 (0)88 49 52 060
  info@orangex.nl

   

  OrangeX Nijmegen
  Berg en Dalseweg 122
  6522 BW Nijmegen
  +31 (0)88 49 52 060
  info@orangex.nl