Contact

Koen_001bw1

Koen Biemans


Met OrangeX wil ik innovatie en vernieuwing mede mogelijk maken. Wij faciliteren vooruitgang door subsidievertrekkers en fondsen te voorzien van de beste professionals en het meest deskundige advies.  Het is mijn rol deze organisatie mee uit te bouwen tot de toonaangevende partner binnen dit specifieke vakgebied.

Afgelopen jaren heb ik als account- en salesmanager organisaties in het publieke domein mogen bedienen. De gezamenlijke passie voor maatschappelijk revelante vraagstukken en de impact die mensen en organisaties kunnen hebben op de wereld waar ze zelf een onderdeel van uitmaken, heeft mij altijd geboeid.

Ik geloof in de professionele kwaliteiten van mensen en servicegerichte relaties met mijn opdrachtgevers. Het is mijn kracht snel een volwaardige gesprekspartner te zijn en een doelgerichte verbinding te leggen tussen de behoefte van organisaties enerzijds en het talent van hoogwaardige professionals anderzijds. Dat doe ik op een oprechte, betrokken, professionele manier.

In mijn privéleven is de levensgenieter in mij nooit heel ver weg. Ik hou van mijn gezin, gezellig tafelen, een goed gesprek en een mooi glas whisky. Gelukkig hou ik ook heel erg van wielrennen door het prachtige Rijk van Nijmegen. Zo houdt de competitieve fietser in mij, de Bourgondiër een beetje toom.

Sjoerd

Sjoerd van der Linden


Sinds begin 2019 werk ik als recruiter bij OrangeX. Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde heb ik een passie ontwikkeld voor het maken van analyses op het gebied van: Recruitment, Strategie en organisatieontwikkeling, Marketing en Procesverbetering.

 

Ik wil graag door middel van persoonlijke benadering en toegankelijkheid een optimale match tussen kandidaat en

opdrachtgever creëren.
Met deze match draag ik zo mijn steentje bij aan de maatschappelijke opgave van onze opdrachtgevers.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op festivals of concerten. Samen met mijn vrienden en heb ik grote interesse voor allerlei soorten sport zoals voetbal, (tafel)tennis en waterpolo.

Ilse_002bw1

Ilse Hendriks


Bij OrangeX komt het beste uit twee werelden samen voor mij; dit kan ik met recht zeggen na jarenlang gewerkt te hebben in de uitzendbranche en subsidiewereld waarin geen dag hetzelfde was, gelukkig! Als Business Support Assistant voel ik me dan ook als een vis in het water.

Steeds weer raak ik geïnspireerd en word ik uitgedaagd om op een creatieve manier tot oplossingen te komen.

Plannen, organiseren, communiceren en administreren is mijn ding. Ik word er blij van als ik mijn taken zo kan verrichten dat de organisatie op rolletjes loopt, dat ik kan meedenken en de verbindende factor ben. Integriteit heb ik hoog in het vaandel staan en ben van mening dat eerlijkheid en oprechtheid het langste duurt.

Privé geniet ik van mijn gezin, een lekker wijntje op z’n tijd, strandwandelingen, stedentrips en verder vooral van de kleine dingen die het leven extra leuk maken!

Alwin_006bw1

Alwin Schiphorst


Wij faciliteren vooruitgang voor onze klanten. Op het gebied van subsidie dienstverlening, innovatie en duurzaamheid. Als salesmanager ben ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer bij onze klanten en voor het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

Onze professionals help ik graag aan mooie en aansprekende opdrachten, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen en persoonlijke groei ervaren. Ik breng graag mensen samen om gedeelde doelen te bereiken.

WM_Bart_04B&W

Bart Hermsen


Bart zijn carrière in recruitment begon in 1991 toen hij het bedrijf Lech Engineering oprichtte. Nadat hij zijn bedrijf verkocht, werd hij na een interne recruitmentopleiding in London, Directeur Duitsland voor Glotel PLC. Een beursgenoteerde onderneming die gespecialiseerd is in de recruitment en detachering van IT en technische specialisten.

Sinds 2006 is Bart gespecialiseerd in het werven van subsidiespecialisten en consultants. Dit doet hij exclusief voor Orange X. Daarnaast is Bart lid van de Mentoring Pool voor de Radboud Universiteit-Alumni en partner in Gelderland Valoriseert.

Bernd Hendriksen


Ruim 20 jaar heb ik overheden en bedrijven in binnen en buitenland geadviseerd hoe ze kunnen verduurzamen. Duurzaamheid en business gingen daarbij hand in hand. De ambities zijn dus geformuleerd, de plannen zijn opgesteld. Met OrangeX gaan we deze ook daadwerkelijk uitvoeren.

Ik deel graag mijn netwerk en kennis van duurzaamheid met onze medewerkers en klanten.

Ik zie de kansen en zorg ervoor dat organisaties en de mensen werken aan duurzaamheid. Daarbij maak ik graag gebruik van enerzijds nieuwe technologie en anderzijds bewezen concepten.
Bernd is ondernemer en (mede)eigenaar van bedrijven die in de dagelijkse praktijk bijdragen aan verduurzaming. Daarnaast is hij één dag in de week verbonden aan de Universiteit van Amsterdam, daar geeft hij onder andere de vakken Consulting Methods en Corporate Social Responsibility. Hij is verder bestuurder van AquaNovio en The Recycling Island Foundation. Je kunt Bernd alles vragen over de Bosporus, de Stelvio en Silicon Valey.

WM_Ivo_04B&W

Ivo van Zuidam


De beste oplossing realiseren voor uw projectmatige innovatie- en subsidiemanagement vraagstukken, dat is waar ik me met OrangeX hard voor maak. Gedegen en gericht op lange termijn samenwerking. Met passie voor techniek, verduurzaming en zingeving enerzijds en een ruime ervaring in de professionele zakelijke dienstverlening anderzijds.

OrangeX maakt een zeer sterke groei door. Ik zet mijn ruime ervaring als ondernemer en consultant in om deze groei in goede banen te leiden. Dicht bij u als opdrachtgever en dicht bij onze professionals. Door nadruk te leggen op hoogwaardige expertise en een flexibele service gerichte benadering. Wij faciliteren uw vooruitgang!

 

Naast een harde werker ben ik privé een echte familieman (getrouwd, 3 zoontjes). Een gezonde geest hoort in een gezond lichaam dus ben ik sportief (hockey, zwemmen, golf, skiën, krachttraining). En ik houd van de waardevolle dingen in het leven: de natuur, mezelf verrijken door te lezen, koken en uitjes met vrienden.

WM_Gerrit-Jan_03B&W

Gerrit Jan Veldhuizen


Gerrit Jan is verantwoordelijk voor de gang van zaken omtrent het debiteurenbeheer bij OrangeX. Hij heeft graag persoonlijk contact met de debiteuren. Een factuur komt snel bij de verkeerde afdeling terecht. Het niet betalen daarvan is dan ook een logisch gevolg. Het is dan altijd een uitdaging om samen tot een oplossing te komen!

Als Gerrit Jan niet aan het werk is kun je hem vinden op de golfbaan of geniet hij samen met zijn partner in Bella Italia of van een stedentrip.

Jan Rutten


Ik heb een achtergrond in plattelandsontwikkeling, gestudeerd aan HAS Hogeschool in Den Bosch. Met een voorliefde voor de leefomgeving om ons heen, werk ik aan processen gericht op veelal het verstrekken van subsidies voor het landelijk gebied. Maar ik heb ook veel ervaring met het aanvragen van subsidies.

Momenteel werk ik als programma-adviseur voor het Europese plattelandsontwikkelings-programma 2014-2020 (POP3) van de provincie Utrecht. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse uitvoering en het procesmatig en financieel beheer ervan.

 

Ik kan anderen helpen op het gebied van subsidierecht, alle onderwerpen die met subsidieverstrekking te maken hebben, maar ook met creatieve denktechnieken om creatieve sessies vorm te geven. En natuurlijk ben ik bekend met de agrarische doelgroep in Nederland, ik weet wat hen beweegt en hoe we daar met subsidieregelingen op in kunnen spelen. 

 

Jeroen Oostenenk

Jeroen Oostenenk


Na bijna 19 jaar in de sector Fast Moving Consumer Goods te hebben doorgebracht (nieuwe teams voor interne subsidies en subsidies en externe financieringsstrategieën bij Unilever opgezet) was het tijd voor een nieuwe uitdaging, bij voorkeur in een andere sector en in meer een externe en onafhankelijke rol.

OrangeX ondersteunt bedrijven en organisaties bij het aantrekken en verantwoorden van investeringen via externe financiering (bijv. subsidies, belastingverminderingen) met als doel bij te dragen aan het maken van impact op gebieden van openbaar belang. 

 

Activiteiten op deze gebieden (bijv. duurzame energie, baanbrekende O&O) worden vaak gekenmerkt door substantiële financiële en technologische risico’s en hoge overloopeffecten. In mijn rol van Managing Consultant Subsidy Desk richt ik mij op het verder verankeren van de strategische inzet van subsidies / funding bij organisaties zie daar in grote maten van afhankelijk zijn.

Eward Heijmans

Eward Heijmans


Met Bernd en Koen verken ik kansen voor OrangeX op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Ik ben een echte verbinder, heb een breed netwerk met bedrijven, overheden, kennisinstellingen en maatschappelijke organisaties. En ik heb ruime ervaring met het begeleiden van (innovatieve) trajecten. Van Know how naar Know who.

Ik geloof sterk in de kracht van intrinsiek gemotiveerde mensen en toegewijde organisaties, en door vaak onverwachte ontmoetingen, dwars door bestaande ketens en sectoren heen. 

 

Naast mijn rol als strategisch partner bij OrangeX heb ik ook andere werkzaamheden. Met mijn onderneming ‘Gideon Duurzaam’ lever ik advisering en ondersteuning bij het waarmaken van duurzaamheidsambities. 

 

Ben jij onze nieuwe collega?


Wij zijn een jong en ondernemende organisatie. Die doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Open en transparant, leggen makkelijk verbinding en leren graag van elkaar. Wil jij ook onderdeel worden van ons team? Beschrijf je talent en drijfveren, samen met je CV kun je dit mailen naar info@orangex.nl

OrangeX Amsterdam
Burg. Stramanweg 101
1101 AA Amsterdam
+31 (0)88 49 52 060
info@orangex.nl

OrangeX Nijmegen
Berg en Dalseweg 122
6522 BW Nijmegen
+31 (0)88 49 52 060
info@orangex.nl