Subsidie-experts op locatie die exclusief voor u werken en uw subsidiestroom optimaliseren.

Subsidies zijn voor uw bedrijf een belangrijke geldstroom om te kunnen investeren en innoveren. Tegelijkertijd weet u dat subsidies verkrijgen een vak apart is. Er zijn talloze regelingen. Aanvragen opstellen en indienen vereist specifieke kennis én kost veel tijd. En tóch hebt u subsidies nodig om te investeren en innoveren en uw organisatie verder te brengen. Hoe pakt u dat aan? OrangeX biedt uitkomst.

 

Haal subsidie-expertise in huis…

Met OrangeX haalt u subsidie-experts in huis: subsidiecoördinatoren die op uw locatie exclusief voor u werken. We kunnen uw interne subsidiedesk ondersteunen en deels of volledig bemannen – of een geheel nieuwe subsidiedesk opzetten.

 

…en geef uw bedrijf een subsidie-injectie

Wij inventariseren de subsidiekansen van al uw business units, verzorgen de aanvragen én zorgen dat gesubsidieerde projecten helemaal volgens het boekje verlopen. Zo zorgen we ervoor dat uw organisatie in de volle breedte optimaal gebruikmaakt van de beschikbare subsidies, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

  • Subsidiekansen inventariseren

    We brengen de subsidiekansen van uw organisatie in beeld en werken ze uit tot business cases. Zodat u subsidies nog strategischer kunt inzetten en zeker weet dat u niets laat liggen.
  • Subsidies aanvragen

    We verzorgen en coördineren uw subsidieaanvragen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange ervaring in de subsidieketen en onze kennis van uw branche.
  • Compliance en nazorg

    Als u subsidie toegekend krijgt, is het essentieel dat de verantwoording goed geregeld is. Wij zorgen ervoor dat alles volgens het boekje verloopt, u niet voor verrassingen komt te staan en de verantwoording op orde is. Zowel intern als extern.